Upravené výsledky a finální žebříček

29.09.2010 17:51

Po posledních připomínkách a započtení nočních jezdců na Jihozápadním okruhu je publikován finální žebříček Ligy 2010. V posledním závodě jsme také nakonec uvítali letošního dvoustého účastníka - stal se jím Kryštof Bogar - gratulujeme.

Druhý ročník Pražské Ligy MTBO je tedy úspěšně za námi. Mistr = KLádin získal celkem 554 bodů. Stříbrný flek nakonec bere Mirek po dlouhé přetahované s Míšou, která má bronz. Oceněných však bude samozřejmě více.

 

Doufáme, že se uvidíme v hojném počtu na Maudi Cupu, kde letos proběhne oficiální vyhlášení výsledků, včetně zajímavostí letošního ročníku. Kromě toho všem, zejména těm, kteří s námi zkusili MTBO letos poprvé, doporučujeme účast na posledních závodech Českého poháru v Klánovicích příští víkend.

 

Pak už bude možné vzhlížet k dalšímu ročníku. Pořadatelské jádro Ligy se určitě sejde, aby z pohledu organizačního shrnuli sezonu a řekli si kudy dál. Rádi bychom samozřejmě znali Vaše názory – proto jsme pro Vás připravili jednoduchý dotazník. Odpovězte prosíme nejpozději do 20 řijna – pomůže nám to, až se budeme dohadovat, kam ligu směřovat příští rok. Výsledky ankety zde samozřejmě zveřejníme.

 

Děkujeme všem účastníkům a zvláště pořadatelům závodů letošního ročníku.

 

POZOR - V rubrice závody najdete již také termín první akce na příští rok - lednovou Viktorovu VIPRAHLOU SMRT !!!!!!!!

 

 

 

—————

Zpět