Žebříček po 7. závodech jarní části Ligy

23.06.2010 11:53

KLádin získává zaslouženě titul Mistr jara. Čtyři závody s přehledem vyhrál, v dalších dvou zajel nejrychlejší časy a jeho dominance se zdá být neotřesitelná. Pozici vícemistra drží Mirek, mj. vítěz prologu. Zřejmě mezi těmito dvěma borci se na podzim bude svádět hlavní boj o celkové vítězství. Skupina pronásledovatelů na dalších místech má sice již značný odstup, ale bodové rozdíly od třetího místa v první desítce i dále jsou minimální, a určitě se můžeme těšit na zajímavé souboje.

 

Počet účastníků ligy už dosáhl 150. Z toho skoro polovina (70) se zúčastnila více než jednoho závodu a 8 závodníků zatím nevynechalo žádný letošní podnik. Máme radost, že naše podniky navštěvují i další zájemci o MTBO. Velmi letmým srovnáním s Českým pohárem se dá zjistit, že minimálně polovina našich účastníků nejsou registrovaní MTBO závodníci.

 

Jak jsme psali dříve, do kalendáře přibyl 12. závod. Počet závodů není omezen (snad jen místem na webu ;-) a pokud by měl kdokoli zájem uspořádat další, bude určitě vítán.

 

MTBO Crew přeje všem účastníkům Ligy fajn léto a těm kdo jedou na ČP v příštích týdnech, co nejlepší výsledek. Těšíme se na Vás s Kouřou na Juliáně v srpnu.

 

P.S. Než jsem stačil dopsat tenhle článek, přihlásil se další pořadatel na 2. zářijový týden.  Děkujeme !!!

 

 

 

    

—————

Zpět